background

Een Vlo in het Oor

Regie: Onno van Gelder jr.
Tekst: Georges Feydeau
Speeldata: 3, 4, 10, 11 en 12 maart 2017
Aantal toeschouwers: 950

 

Victor Chandebise heeft een netelig probleem. Door de stress op zijn werk schiet hij tekort in zijn liefdesleven. Daarom verdenkt zijn vrouw, Raymonde, hem ervan dat hij een minnares heeft. Door een verkeerd geïnterpreteerd ontvangen pakje worden deze vermoedens bij haar bevestigd en samen met haar vriendin bedenkt ze een plannetje.

Raymonde nodigt haar man via een anonieme brief uit voor een rendez-vous in een verdacht etablissement. Daar wil Raymonde haar man op heterdaad betrappen. Maar Victor stuurt wegens te druk zijn vriend Tournel (die bovendien verliefd is op Raymonde) naar de afspraak. Als dan ook nog blijkt dat enkelen uit de entourage van de Chandebises klant zijn in dit rendez-vous hotel loopt de hele opzet in het honderd. Bovendien lijkt de piccolo ook nog als twee druppels water op Victor, waardoor de misverstanden zich pas goed beginnen op te stapelen.

Met deze grandioos grappige vaudeville, van de hand van de grootmeester in het genre Georges Feydeau, bent u gegarandeerd van een avond ontspanning op niveau. Ook de special act van Minet Minouche zal u nog lang bijblijven.

© Gulden Toren Gistel 2017